May 9, 2013

"Sõprade" sarja neljas ja viimane lapitekk ehk Mammude eri :)

Sõprade sarja viimase tekina tutvustan teile tekki, millest tegelikult sai sari alguse :) Õigemini sai kõik alguse kahest Mammust - Helinist ja Erinist :)
Sõprus on eriline asi. Mida aeg edasi, seda väärtuslikumaks saavad need kallikesed, kellega oleme koos lapsepõlve üle elanud ja jaganud sama aega, samu väärtusi ja sama elu...
Niisiis, kõik sai alguse kahest Mammust, kes sündisid 22.märtsil. Aga oodanud olime neid juba väga väga kaua. Pikk ootamine loob palju tundeid ja ideid. Seepärast otsustasin teha korraga neli tekki, millest oleks nende perel võimalik valida see õige, kõige tabavam :)
Nagu te juba teate, ei loo ma asju mitte asjade enda pärast, vaid selleks, et oma esivanemate oskuseid ja väärtuseid edasi kanda - teile, kes te jagate minuga sama maailma. Mida aeg edasi, seda olulisem tundub see, millist elu me elame ja mida endast maha jätame. Kas see, mis meist maha jääb, on vaid tarbitud asjade hulk - ehk prügi; või suudame jätta enda jälgedes tulijatele teerajaks väärtused, mis aitaksid neil mõista ja hinnata kiiresti muutuvat maailma. Maailm ja aeg kulgevad peadpööritava kiirusega, kuid on väärtuseid, mis on püsima jäänud aegade algusest saadik. Elu. Perekond. Sõprus. Kui poleks seda, siis poleks ka enam meid. Või vähemalt meeldib mulle nii mõelda... :)








Mammude tekk.

Ja siin pilt kõigist neljast tekist


Päikest teile! :)

No comments:

Post a Comment